torstai 29. joulukuuta 2011

Pitstop

Oon vaa nyt shillaillu lomalla nukkunu pitkää ja valvonu myöhää, eli ihan normi lomailuu. Oon käyny ponskii hoitaa ja käytii tänää Emman kaa kaupungilla ja ostin Lindexistä 10€ huivin ja Cittarista 3,50€ kynsilakan sen jälkee kävin viel kyläs. Ehkä tulee viel bloggailtuu vähä enemmän lomanaikana.

sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Oon nii onneissaan kuin tornaado telttailu alueella!..

Tässä mun lahjat ja vähän kuvia joulusta, joulun kovin lahja on kyl toi Salama Mcqueen salkku missä on on munii ja vaahtokarkkeja.. Tykkään ihan sikan noista leffoista ja katotaa niit ihan innol koko perheen voimin. Kaiken kaikkiaan ihan jees joulu fiilis vähä puuttu lumen puutteen takii.. Mut kiitos kaikille jotka on tehny tästä joulusta ikimuistoisen ::) Ja uutta vuotta odotellessa ;)

keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Rakas pukki

Tänä vuonna lista tuntuu pitkältä, vaikka kaikki kyl on sellast et "olis ihan kiva jos omistais". Aina voi toivoo ja tietyt toiveet toteutuu. Enkä kyl kauheesti masennu vaik ei noist mikää toteutuis.

Eli toivoisin Fleckin kouluraippaa,Iphone (ja kiva kuoret ::D ), Cheap Mondayn kangaskassia, Miss Dior hajuvettä, kynsilakkoja,One Piece, Prestige venymättömät jalustinhihnat, Prestige kisajalustimet ja KL Geneva untuvatoppatakki...

Just to pictures..


En tiiä, miks oli nyt sitte pakko laittaa nää kuvat tänne ku ne ei oo mitää hyvii, mut kai sitä joskus pitää jotai laittaa.. Ja koht on joulu, ei kyl tunnu yhtää siltä!...

keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Itsenäisyyspäivä

Mun Joulukalenteri, vähä harmittaaku toi on tollanen aika tyttömäinen.