maanantai 28. helmikuuta 2011

"Oota pöllin sun veneen!"

Olkaa te hiljaa sielä +30, tääl meni tänään jo melkeen hellerajarikki! :D Muuten oli perus päivä 8-13 kouluu ja Ruusulla ratsastusta helteessä :D.

sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Miksi olla vaikea, kun voi olla TÄYSIN MAHDOTON?!


Täll viikolla oon ollu töissä tallilla kymmenest kahteen ja palkan pitäis tulla tiistaina, ja eikun shoppailee;). On ollu kaikee säätöö talli työiden kaa ku yhet hilluu Thaimaas(hillukaa rauhas ja lämmitelkä munkin puolest), ja toisil vaa on kaikee tärkeet tai vähemmän tärkeet. 
Tänää sitt alotettiin mamman kaa tommonen haalari projekti, mikä sitt piti lopettaa ku hajotettiin mejän saumuri no katotaa koska saadaa saumuri korjauksee et voidaa jatkaa :D.  Hyviä jatkoja ^^.

perjantai 18. helmikuuta 2011

Fork Grand 17.2.2010







Oltiin Viivin kaa Forkin konsertis oon ollu kerran ennenki ja tykkään tosi paljon. Oli mahtava show ja mahtava meiningki, kiitos Fork ja Viivi olit ihanaa seuraa jos vaikka eksyisit mun sivuille :). Ostin kans niiten levyn josta on tos kuva.

lauantai 12. helmikuuta 2011

Ninnan, nunnan.

 Oltiin Emmankaa kiihdyttelee päivän pääteetks ku oltiin talli töissä. Ja oli tosi kivaa! :D.
 Vauhti nakit jotka liitää eteenpäin :)

keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Summer?!


"Kesällä sulla oli kuuma nyt sull on kylmä, koska on hyvä?" Vuoden ajat yksin kertaisesti on liian pitkii ainaki talvi, ku on kouluu ja kaikkee, kesä vaa hurahtaa ohi! Mul oli jo ekana koulu päivänä kysymys päässä koska koulu loppuu, nyt se koht loppuu enkä tiedä mitä mulle sitt käy? mihin kouluun menis? se pitäis valita jo 28 päivä tätä kuuta!:O KESÄ todellakin olis kiva NYT, ni et laitoin viime kesän kuvii ja muistelen samal mitä kaikee tein :D.

Oltii paljo mökil nii et koirat sai olla vapaan.



Käytii Eestis mamman kaa ratsastaa siel oli niin paljon kaikee kivaa et tulis liian pitkä teksti siitä jo kertoisin kaiken.

Kuvasin ripari kortiin kukkasii.

Olin kaveriden kanssa (nää on Emman syntymä päivän).

Paljon poneilua :).

Ikävöin ihanii auringon laskui ku oltiin kuvaa Emman kaa :) <3.

maanantai 7. helmikuuta 2011

Nimi, namn, name?!

Sain tänään tommosen repun koristeen valmiiks, mun mielestä se on aika söpö^^. Sillä ei vielä oo nimee et voitte ehotella jotain jos keksitte :)!

perjantai 4. helmikuuta 2011

AURINGKO!

 Tänää oli koulus ehkä yks ihan tavallinen tunti, muuten oli Runebergin semmonen esitys, yks kirjailia oli kertomassa sen kirjasta ja vikal tunnil me katottii leffaa et ihan kivaa :). Kävin sitt ratsastamas maastos, ja illal käytii sitt kampaajal. PS. Rakastan mun pipoa ^^.
Ihanaa auringko paisto ehkä kaks tuntii ja tuli heti virkeempi olo! TERVETULOA KESÄ!

torstai 3. helmikuuta 2011

... MUOHAHAA! MULLA ON NÄITÄ MONTA !....

 Tänään oli ihan ihme päivä, heräsin jotenki henkiin vasta kahel vikall tunnil jotka oli liikkaa. Koulun jälkee käytii sitt Emon kaa syöppöilemässä Subway:s. Sitt käytii paris kaupas ja mentii sitt niille.En tajuu meen niille aina ilman mitään ja tuun aina jotain kädessä sielt pois, täl kertaa sitt kengät -_-".  Noit Conversei nyt alkaa olee aika paljon ku haalin niit aina alennus myynneistä :D.
 

keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Popsi Buranaa!

 Oltiin Maanantaina hellsingis hakemas yks Blåkläder haalari joka tilattiin silloin kauan sitten, sitt käytiin kan siel luhdan tehtaan myymälässä. Sielt mä sitt bongasin noi ihan vaaleen siniset farkut mista vasen polvi on revitty auki. Oikee hinta oli 80 € but ne oli alennukses et maksoin niist sitt 24 € :D. Sitt ostin kans tommoset mustat perus farkut suunillee 15 € et ei kauheesti :).
 Tänää koulus tuli kauhee pään särky ja paha olo et lähin sitt kotii ni otin ajan kuluks kuvii.


 Ennen ku lähin koulusta sain vinkkejä miten karkoitat kipeyden:
                                                                            1.Lepää
     2. popsi buranaa
3. Juo kaakaota ja mielellään syö suklaata mut mejl ei ollu :( Mut muuten noudatin ohjeita ja nyt on ihan ok olo :)