lauantai 29. tammikuuta 2011

En tiiä mitä laittaisin otsikoks!

 En oo ehtiny viikon aikana tekemään blogi merkintöjä, nii en enää sitt muista mitä oon tehny nii laitan vaa vähän kuvii :)
 Ostin ton tussi kajaalin Rougen alennus myyneist noin 3.50€
 Tää on kans Rougest en muista mitä makso mut se oli 50% alennettu :)
Ida toi sitt mulle ton Monkin (10€) paidan mitä olin katellu ku oltiin Emman kaa Hesas. Oli pakko saada ku sen nimi on Emma ;D.

maanantai 24. tammikuuta 2011

World is WHITE!

 Tänää ihan perus päivä koulus eli opettajalla ei oo mitää valtaa :D Käytii kumminki katoo Porvoon kauppikses ja käytii sit pikaa mäkis(en syöny mitää),välitunnil päätin käyttää hilut kaakaoon ku sain 50 censtii bosakselt 5 centisinä.
Päivän asu: musta toppi Lindex, vaalean punanen printti toppi Gina Tricot ja mekko Monki 8€.(+Eiffeltorni korut)

Siis nyt on jo yli puol metrii lunta, ja sitte nyt luvattii et tulis viel lisää lunta joka tietää sitä et oon saletisti kiinni autol jossai!!

sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Ponista oiva jääkiekon pelaaja?!

 Tänää oli perus tallin siivous päivä, mut silti vaik suurinta osaa ei kiinosta nii teki mieli tehä postaus jostai :). Yks Pegasus niminen  poni taklas mut nii et kaaduin suoraan perseeleni maahan ku se pelästy jotain olematonta et semmonen päivä :D.

lauantai 22. tammikuuta 2011

Haaste vastauksia

Paras ystävä
Ihanin kuva ikinä  



Lempi koru

Lempi eläin

Lempi elokuva

Lempi levy

Ärsyttävin esine mun huoneessa


Lempi hajuvesi

Lempi paita ja asuste

Lempi karkki

Lempi kirja
Lempi paikka mun huonees ja muutenkin kotona
Vihdoinki sain tän tehtyy, enkä nyt silti oo ihan varma tuliks kaikki mukaan. :D

perjantai 21. tammikuuta 2011

Oon SELVIYTYJÄ!

Monki:sta 8€ hame. (kuva on paska!)
 Oon nyt kaks viikkoo ollu Norpe suomi tehtaal töijssä korjaus osastolla (tetis), oon lähinnä repiny pakastimista teippauksia, huoltanu yhen miehenkaa pakastimii, kaivertanu kyltei ja lajitellu mutereit ja ruuvei-_-". Oon niin onnellinen et se vihdoinki loppu! Sitä oli kyl jotian hyötyy koska nyt tiädän et meen lukioon et en joutuis menee hanttihommiin.
Perjantai kunniaks mentii Emman kaa sit Hesaa shoppaa, shoppaus into jäi sitt siihen et se paita minkä halusin oli loppuun myyty jotain kumminki löyty. ;)
Nyt oon saanu koru kokoelman nii et kaikki sopii yhteen eli ostin tänää ton Love sormuksen ja Eiffeltorni kaula korun Accesorize:stä(timantti sormus on perintö ja Eiffeltorni korvikset sain Michellt joululahjaks).

Viel punanen lompakko 6€ Accesorize:stä.(oikee hinta 21€ :O) Nyt on oikeesti pakko alkaa tehä sitä Haaste vastaus postausta!

lauantai 15. tammikuuta 2011

Asun hinta 1000€






Päivän asu: Takki Emman, neule Monki, legginsit ?, Huivi ?, Kengät Emman ^^




Olin Emmalla ja Idalla yötä, sitt aamul Emo lähti töihin ni mä jäin nukkuu. Päiväl me sitt mentii Idankaa kuvaa. :D

perjantai 7. tammikuuta 2011

Uus ulkoasu


Oltiin tänää Beckan kanssa kuvaamassa(mun luokka kaveri). Senkaa tulee parhaat kuvat^^. Becka autto muo sitte ulkoasunkaa laittakaa kommentii sitt mitä pidätte oon utelias.
Ku oltii lähös nii Becka uppos polvii myöten lumi hankee, korkareilla onnee vaa sinnekki päin. Käykää kattoo sen blogii vähän mainosta viellä ^^.
http://sunshineinnorth.blogspot.com/

torstai 6. tammikuuta 2011

Kaikenlaista

Täs yks päivä ku tulin kotiin Håkanin (mun Ipodin) ympärille oli ilmestynyt tommonen pinkki suojus, Iskä on ollu kauheen anteliaalla tuulella viime aikoina onhanse ihan kivaa ^^.

Torstai 6.1.11
Olin tänää mamman kaa tallilla töijssä, ku kukaan muu ei vissi halunnu tai vaa jaksanu tulla joillain sy toisil ei. Äippä on kyl melkonen säätäjä katoin vaa ku se kaikellaist puuhasteli siel, yhenki melkein pystyyn kuolleen, rauhallisen hepon sai lähtee karsinasta pihalle. No mikäs siinä vaa naureskelin sisäisesti oli kyl ihan ok päivä, käytiin sitte viel omistajan luona kahvilla. Et sellast palaillaan :)

keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Our stori

Selailin vanhoja kuvia kunnes löisin tän kuvan ja muistot tuli pintaan, täs on mun pupu Hulda joka kuoli viime kesänä. Se oli vaan mailman paras kani se eleli aina vapaana meidän yläkerrassa ja tuli yöks mun viereen nukkumaan.
Ennenkun se tuli meijlle se oli annettu yhelle tallin omistajalle liha kaniks, omistaja ei kuitenkaan ollu pystyny tappamaan sitä joten piti sitä tallissa heijnä laarissa. Jotenkin se sitten päätyi meille äitin työkaverin kautta, sen kynnet oli jo kasvanu niin pitkiks et veri suonet oli melkein 1cm pituset joka kyllä näkyy kuvassa. Hulda oli melko arka ku se oli eläny yksiksee 2 vuotta joten ei kauheen mielustii tullu syliin. Kuitenki välillä nappasin sen esim kuljetusta varten tai ku se oli pakko pestä ripulin takia. Öisin se usein nakersi mun lakanat niin et ne on vieläkin melkein näkyläpiviä, mut sitä kin näköjään voi tulla ikävä siis nakerretuja pussilakanoita. Silloin se ei tuntu niin tärkeeltä mut jälkeenpäin se oli kyl mulle tosi rakas <3

maanantai 3. tammikuuta 2011

Oh la la la la la



Uuden vuoden postaus tulee nyt vähän myöhässä ollu niin paljon kaikkee. Oltii siis Emmalla ja Idalla yötä, siel oli myös Michelle meijdän lisäks. Kuvat sit kertoo mitä tehtiin. Lisäks laulettiin singstaari. Lauantai oli sit töijtä ja jutut meni osittain kirjaimellisesti paskan puolelle ku oli nukuttu 3 tuntia. Palaillaan taas vähän kiirettä pitää et ehtii tehä kaiken ku heräs kaheltatoista.