torstai 30. joulukuuta 2010

keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Shopping addikt

 Melko tavallinen neule 40% alennukses 16.95€.
 Finlaysonin Lomamuumi pussilakana alennukses 20€, ja pirt:in pussilakana jollain kaupungki kuviolla (musta valkonen) alennukses sekin 10€.

Ku tulin tallilta puol neljän maijssa tänään lähettiin iskän ja äipän kaa hakee Ipodin suoja kuorta, mut mistää ei sit löytyny. Käytii sit viel Cittarin alennus myynneis ja tällässii sit löyty. :)

Se on sitä ponin omistajan arkea!

Tänään olis päässy Helsingkiin shoppailee Michellen,Emman ja Idan kanssa, olisin halunnu niin paljon lähtee mut tietenki tälle päivälle oli sovittu kengittäjä. Jonka piti tulla 12 ja olisin just ja just ehtiny mukaan, jos se ois tullu ajoissa mut ei puol tuntii myöhässä ku sill oli ollu varsan koulutus sessio ennen meijtä -_-". Et se siitä shoppaus reissusta! No tääki päivä meni sit iloisesti Ruusun kans kävin sit viel maastos kiihdyttelee. Tält päivält ei tullu otetuks uusii kuvii nii laitan pari vanhempaa kuvaa kesältä.
                                          Ompa hyvä ryhti no, toivottavasti oon parantanu!.

tiistai 28. joulukuuta 2010

Shopping

Oltiin eile äitin ja iskän kaa shoppailee, ensin käytiin Luhtan tehtaan myymälässä josta löysin misesten ruutu paidan mikä makso VAAN 3,50€. Täs välis käytii Blåkläder myymälässä mistä piti hankii haalari talli käyttöön, niil ei kumminkaan ollu tarpeeks pienii kokja myymälässä nii ne tilas sit tehtaalt niitä, ku oltiin jo lähös näin ton ihanan pipon missä lukee BLAKLADER jonka kask snoukkaus tiimi on disainannu se makso 38€ (et jos joku yrittää pöllii se saa kuulla siitä). Sit käytiin Höökis mistä ostin ittelleni tumman harmaat housut pinkeil raidoil, Ruusulle löyty nahka riimu missä on pinkit pehmusteet ja pinkei timantei, limen vihree fleese loimi missä on hevosen kuvii, musta punainen harja laukku ja islannin hevos harja. Hööksin jälkeen käytii viel jumbos missä oli niin paljon ihmisiä et ei meijnattu löytää parkki paikkaa, siel käytii H&M mistä ostin mustan rusetti vyön ennen ku me lähettiin jumbost käytiin viel siellä ruoka kaupassa. Sitten ku lähettiin nii iskä anto mulle Ipod classikin, jonka se oli huutanu jossai netti huuto kaupassa, se on käytetty mut hyvässä kunnossa.

torstai 16. joulukuuta 2010

MAIHARIT

Päivä alko tosi hyvin mopo autosta oli akku tyhjyny, joten se ei käynnistyny. Muuten oli aika perus päivä oli tänää matikan koe ja tuntu et meni hyvin mut silloin yleensä tulee kutonen tai seiska arvosanaks. Koulun jälkee kävin äitinkaa kaupungis ku piti ostaa talvi kengät ja Emman joulu lahja(ja kävelevää kukkaroa on tosiaan tarpeen). Talvi kengiks ostin tollaset maiharit vähän Pippi Pitkätossu ja Pikku Myy tyylin, jotka menee haameen ja housujen kanssa :).

tiistai 14. joulukuuta 2010

Me, my self and I

 Ajattelin tässä ensimmäisessä postauksessa kertoo vähän itsestäni, en ole kauheen hyvä kirjottamaan tekstejä joten yritän laittaa enemmän kuvia.
Mä olen viime Huhtikuussa täyttäny 15 ja ajelen moppe caarilla, se nyt kai oli se tärkein :D
 Tässä on mun poni jonka nimi on Ruusu se täyttää nyt 5 Huhtikuussa mulla on ollut se siitä asti kun se oli vuoden, eli on melko kiintynyt siihen. Se on Eestin hevos tamma joka on syntynyt Hagnäsin tilalla 2006. Pari vuotta onkin jo tullu harrastettuu ratsastusta melkein yhdeksän vuotta.
 Tässä on sit mun Atte koira joka on ihan aivoton mutta niinku kuvassa näkyy tosi söpö, se on Welsh Corgi pemproke ja se kai täyttää ensvuonna huhtikuussa 3.
 Täs on Leevi joka kanssa on Welsh Corgi, Leevi täyttää ensvuonna 7 ja onkin tosi mukaavuden ja rauhaa rakastava.
 Ja tässä on mun paras kaveri Emma joka ei tuu tykkää tost kuvasta mut en voinu vastustaa ku se on nii ihana^^. Me ollaan tutustuttu tallilla ja luultavasti Emo tuleekin olee aika paljo postauksissa mukana.